Preparate traditionale romanesti

Mititei traditionali 5 buc. / 200g
18Lei
(serviti cu cartofi prajiti si mustar)
Bulz ciobanesc (200g / 200g)
16Lei
(100g.branza burduf, costita afumata, mamaliguta, ou, 100g.telemea vaca)
Tochitura moldoveneasca (400g / 200g)
19Lei
(carnaciori, pui, porc, sos rosu, mamaliguta, ou, branza telemea)
Tigaie dobrogeana (picanta) (200g)
17Lei
(piept pui, ceafa porc, ciuperci, ardei gras si iute, sos rosu de vin)
Fasole cu carnaciori proaspeti (200g / 200g)
18Lei
Chiftelute marinate cu piure de cartofi (250g / 200g)
18Lei
Ciulama de pui cu mamaliguta (250g / 150g)
19Lei
Garnita ardeleneasca cu mamaliguta (300g / 150g)
20Lei
(carne de porc prajita si pastrata in untura)
Carne porc prajita in untura cu usturoi si piure cartofi (300g / 200g)
20Lei
Orez ardelenesc cu carne si ardei la cuptor (400g)
22Lei
(carne porc din garnita, ardei gras si iute, orez, verdeata)
Pastrama berbecut la ceaun (200g / 150g)
27Lei
(cu usturoi si mamaliguta)
Pastrama haiduceasca (400g)
30Lei
(pastrama berbecut, costita afumata, ceapa, ardei gras si iute,usturoi,sos de vin)