MENIU PARASTAS

DE POST TIP 1

1. Bruschete cu legume proaspete
Ciuperci umplute cu rosii cherry si oregano
Crostini de legume cu sos rosii si usturoi
Pateu foietaj cu ciuperci
Fasole batuta cu ceapa calita
Chiftelute vegetale

2. Sarmalute cu orez si ciuperci
Mamaliguta

SAU

Ciulama de ciuperci
Mamaliguta

SAU

Frigarui de legume proaspete
Cartofi la cuptor cu usturoi

40,00 lei/persoana

Daca se doreste aducerea bauturilor de catre client, meniul este 50 lei / persoana

All Inclusiv

All inclusiv in interval de 2:30 – 3 ore cu apa plata/minerala , pepsi , vin , cafea, meniul este de 60 lei/persoana

Apa ( 0.5 litri )
5Lei
Pepsi ( 0.5 litri )
5Lei
Cafea
5Lei
Vin carafa -roze / alb / rosu ( 1 litru )
18Lei

MENTIUNI:

  • In meniu nu este inclusa remiza de 10% pentru personal.
  • Coliva cu nuca si bomboane = 40 lei / kg
  • Placinta cu mere si stafide = 5,00 lei/persoana
  • Pentru mai multe informatii sunati la : 0760.275.510 – Ghita Marian

MENIU PARASTAS

DE POST TIP 2

1. Bors de legume proaspete

SAU

Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza

2. Sarmalute cu orez si ciuperci
Mamaliguta

SAU

Ciulama de ciuperci
Mamaliguta

SAU

Frigarui de legume proaspete
Cartofi la cuptor cu usturoi

35,00 lei/persoana

Daca se doreste aducerea bauturilor de catre client, meniul este 45lei / persoana

All Inclusiv

All inclusiv in interval de 2:30 – 3 ore cu apa plata/minerala , pepsi , vin , cafea, meniul este de 55lei/persoana

Apa ( 0.5 litri )
5Lei
Pepsi ( 0.5 litri )
5Lei
Cafea
5Lei
Vin carafa -roze / alb / rosu ( 1 litru )
18Lei

MENTIUNI:

  • In meniu nu este inclusa remiza de 10% pentru personal.
  • Coliva cu nuca si bomboane = 40 lei / kg
  • Placinta cu mere si stafide = 5,00 lei/persoana
  • Pentru mai multe informatii sunati la : 0760.275.510 – Ghita Marian