MENIU PARASTAS

DE POST CU PESTE

TIP 1

1. Icre de crap cu masline
Bruschete cu ton si rosii proaspete
Crostini de legume cu sos de rosii si usturoi
Macrou afumat cu salata de ceapa rosie
Pate foietaj cu ciuperci

2. Salau pane cu sos lamaie
Cartofi natur cu verdeata

SAU

Fish & chips
(fasii de salau shanghai cu cartofi prajiti)

SAU

Pastrav la cuptor
Cartofi natur cu patrunjel

50,00 lei/persoana

Daca se doreste aducerea bauturilor de catre client, meniul este 60 lei / persoana

All Inclusiv

All inclusiv in interval de 2:30 – 3 ore cu apa plata/minerala , pepsi , vin , cafea, meniul este de 70 lei/persoana

Apa ( 0.5 litri )
5Lei
Pepsi ( 0.5 litri )
5Lei
Cafea
5Lei
Vin carafa -roze / alb / rosu ( 1 litru )
18Lei

MENTIUNI:

  • In meniu nu este inclusa remiza de 10% pentru personal.
  • Coliva cu nuca si bomboane = 40 lei / kg
  • Placinta cu mere si stafide = 5,00 lei/persoana
  • Pentru mai multe informatii sunati la : 0760.275.510 – Ghita Marian

MENIU PARASTAS

DE POST CU PESTE

TIP 2

1. Bors pescaresc

2. Salau pane cu sos lamaie
Cartofi natur cu verdeata

SAU

Fish & chips
(fasii de salau shanghai cu cartofi prajiti)

SAU

Pastrav la cuptor
Cartofi natur cu patrunjel

40,00 lei/persoana

Daca se doreste aducerea bauturilor de catre client, meniul este 50lei / persoana

All Inclusiv

All inclusiv in interval de 2:30 – 3 ore cu apa plata/minerala , pepsi , vin , cafea, meniul este de 60lei/persoana

Apa ( 0.5 litri )
5Lei
Pepsi ( 0.5 litri )
5Lei
Cafea
5Lei
Vin carafa -roze / alb / rosu ( 1 litru )
18Lei

MENTIUNI:

  • In meniu nu este inclusa remiza de 10% pentru personal.
  • Coliva cu nuca si bomboane = 40 lei / kg
  • Placinta cu mere si stafide = 5,00 lei/persoana
  • Pentru mai multe informatii sunati la : 0760.275.510 – Ghita Marian